Ooyenbargh Interieurhoeve biedt vier verdiepingen ‘maatwerk’-meubels

U bent goed geïnformeerd als u op pad gaat om meubels te kopen en zeker op zoek naar iets bijzonders. Herkent u zichzelf hierin? Dan bent u bij Ooyenbargh aan het juiste adres, want hier vindt u vier verdiepingen met onderscheidende meubels in het sfeervolle decor van een historische Noordhollandse stolpboerderij.


Variatie in stijlen en prijzen
Zeker 50 leveranciers van over de gehele wereld zorgen voor een grote variatie in stijlen en prijzen.
Ooyenbargh let bij de keuze van haar leveranciers op vergaande ‘maatwerk’-mogelijkheden, kwaliteit en service. Zo treft u stijlvolle en trendy meubels in alle prijsklassen aan in onze gezellige interieurhoeve in Burgerbrug.

Grote collectie
Bij interieurboerderij de Ooyenbargh kunt u kiezen uit een collectie zit-en hoekbanken, kasten, eet- en salontafels, dressoirs en bureaus. Het is een weldaad om zalig te verdwalen tussen de sfeervolle boerderijzalen. Er wordt nog ouderwets de tijd genomen en u kunt in alle rust ongedwongen rondkijken. In alle rust een meubelstuk op u in laten werken en u een voorstelling maken hoe dat staat in uw interieur.

 Maatwerk en service
Ongetwijfeld heeft u uw eigen ideeën over hoe uw ideale meubelstuk eruit moet zien. Maar op uw zoektocht langs meubelboulevards heeft u dat nog niet gevonden. Ooyenbargh Interieurhoeve werkt al jaren volgens het principe dat uw idee centraal staat. Zo komt het voor dat een klant een tafelblad van de ene leverancier fantastisch vindt, maar in een andere maat en kleur, gecombineerd met tafelpoten van een andere leverancier. Dat kan bij Ooyenbargh allemaal!
Wanneer u bijvoorbeeld bij ons een eetkamerstoel wil aanschaffen, is het ‘verplicht’ de stoel een week bij u thuis uit te proberen. Zo behoeden we u voor een miskoop.

Winkelen een bijzonder uitje

Winkelen is bij de Ooyenbargh Interieurhoeve een bijzondere belevenis. U komt terecht in een verbazingwekkende gezellige ‘chaos’ van meubels van Italiaanse topmerken tot meubelstukken gemaakt van sloophout uit India.

U bevindt zich misschien wel in één van de meest unieke collecties ambachtelijk kwaliteitsmeubilair. De winkeloppervlakte bedraagt ruim 1500 vierkante meter. Alleen al uw reis door dit Oudhollandse polderlandschap met molens en stolpboerderijen verscholen achter bossages, is een mooi uitje door de week of in het weekend. 

 

Openingstijden en bereikbaarheid

Ooyenbargh Interieurhoeve is gevestigd aan de Grote Sloot 137, 1754 JD Burgerbrug en is zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag. De openingstijden zijn van 10.00 uur-17.30 uur. Burgerbrug ligt op 15 km. van Alkmaar en 10 km.van Schagen.

Als u over de N9 Alkmaar-Den Helder rijdt, kunt u de afslag bij Burgervlotbrug of St.Maartensvlotbrug nemen. De boerderij ligt precies tussen Burgerbrug en St.Maartensbrug in, aan de westzijde (kant met de oneven huisnummers) van de Grote Sloot. Een bord verwijst naar de Ooyenbargh die 500 meter verder  het land in is gesitueerd. Tel. (0224)-561259 Mob. 0620019570


Wekt dit bij u inspiratie op?

Neem dan eens contact met ons op....

Blijkbaar staat in uw browser javascript uitgeschakeld of uw browser beschikt niet over de nieuwste Flash player.
U kunt deze player downloaden op het volgende adres.